Tuesday, 12 April 2011

Past Continuous (with gifs)

Answer the questions in the past continuous

The answers are written in black so highlight  Answer  with your mouse and continue moving it to the right to see the answer.

1) What were the cowboys doing?
Answer = The cowboys were eating.








2) What was he doing when the shark ate him?
Answer = He was fishing








3) What was he doing when he dropped the ball?
Answer =  He was juggling








4) What was the penguin doing when the other one hit him?
Answer = He was walking











5) What was the other penguin doing when the first one tripped him?
Answer = He was walking











6) What was the kitten doing when the cat jumped on him?
Answer = He was playing














7) What was the baby doing when the cat jumped on him?
Answer = He was walking











8) What was the man doing when he hit the lamppost?
Answer = He was talking


 






9) What was she doing when the ball hit her?
Answer = She was talking
What were the players doing when the ball hit her?
Answer = They were playing football








If you got all the answers right, well done...

Now try it the other way round. Click here and answer the questions using the past simple.
http://efllecturer.blogspot.com/2011/04/past-simple-past-continuous-with-gif.html





3 comments:

Thanks for commenting. Don't forget to leave your name.